zaterdag 2 juli 2022

Forest Tower

069 Forest tower068 Forest tower

Onze tweede tussenstop van deze dag was bij Camp Adventure. Je kunt daar allerlei avontuurlijke dingen doen in het bos, maar wij waren er voor de Forest Tower. Een 45 meter hoge en fraai vormgegeven toren midden in het bos. Vanaf de ingang loopt er een vlonderpad naar de toren. De afstand is ongeveer 900 meter. De ingang was een beetje vreemd, je moest door het toiletgebouw lopen om bij het pad te komen.

072 Forest tower

Een paar foto's van de tocht naar boven. Op beide foto's is Arjan te zien, links een beetje een zoekplaatje, rechts duidelijk poserend.

078 Forest tower087 Forest tower

099 Forest tower

Het uitzicht is mooi, maar het is toch vooral de toren zelf die hier de show steelt.

100 Uitzicht Forest tower082 Forest tower

De fotograaf moest ook nog even op de foto boven op de Forest Tower.

20220702 Toren 2

Je loopt omhoog via een houten pad en dus geen trappen. Wij kregen fantasieën over oma met haar rolstoel naar beneden laten rollen. Het pad terug naar de uitgang loopt via een iets andere route. We kwamen langs een meertje waar een aantal uit de kluiten gewassen meerkoeten zwommen en onder het wateroppervlak zagen we een aantal forse vissen zwemmen, graskarpers. Ze kunnen ruim een meter lang worden.

119a Grote meerkoet

129a Graskarper

Bij één van de gebouwen bij de ingang zagen we een nest met een paar jonge huiszwaluwen.

054 Zwaluwnest

Ons hotel in Rødvig lag direct aan het strand. Het inchecken ging een beetje vreemd. Onze sleutel bleek al in een envelop in een kluis te zitten waarvan ze ons de code hadden opgestuurd. Het was een mooie zomeravond en we hebben nog een korte strandwandeling gedaan. Er lagen veel oorkwallen op het strand. We hebben die avond buiten op het terras van het restaurant gegeten. Niet slecht, maar wel een beetje vreemd. Probeer maar eens krabpoten te kraken met je handen en mes en vork en de tapas van Arjan leek meer op een borrelplank.

156 Oorkwal

148 Rødvig Strand

155 Rødvig Strand panorama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populairste berichten