dinsdag 28 juni 2022

Nijmegen - Amsterdam - Kopenhagen

K02 Heenreis

Op maandag 27 juni zijn we in de loop van de middag naar een hotel in de buurt van Schiphol gegaan omdat we de volgende ochtend al vrij vroeg zouden vertrekken naar Kopenhagen. 's Avonds zijn we met Ron gaan eten bij Ko Chang Thai, een prima Thai en ze hadden lekkere (Thaise?) Sangria.

Na een kort nachtje in het hotel op een kamer met een slecht werkende douche, zijn we al vroeg met de shuttle naar het vliegveld gegaan. We gingen zo vroeg vanwege de verhalen over lange wachtrijen op Schiphol door personeelsgebrek.

Aanvankelijk leek het mee te vallen, de koffers hadden we binnen een paar minuten ingeleverd, we waren al online ingecheckt. Daarna mochten we in de rij voor de security. Daarvoor moesten we naar buiten in een tent en op zo’n 100 meter van de ingang van het gebouw begon de rij. De rijen bij de attracties bij de Efteling zijn waarschijnlijk minder lang. Het duurde in elk geval ruim een uur voordat we half ontkleed door de beveiligingscontrole konden. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt zijn de slechte werkgevers natuurlijk het eerste hun personeel kwijt. 

K11 Grote Beltbrug

Op de foto boven vliegen we over de Grote Beltbrug tussen Funen en Seeland. We zouden die brug ook nog een paar keer met de auto passeren. De andere foto is gemaakt kort voor de landing op het vliegveld van Kopenhagen.

K19 Kort voor landing Kopenhagen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populairste berichten